Diensten Teamcoaching

Een teamcoachprogramma van Psydos maken we op maat en past bij de 4 fasen: bewustwording, verdieping, implementatie en bestendiging.

Een programma kan worden opgebouwd uit diverse thematische teamsessies, teambuilding met escaperooms, een assessment met team- en/of individuele terugkoppeling, meekijken op het werk en een teampraktijkopdracht.

Meer informatie over onze diensten?
Bel Annika
06 458 654 31

Teamcoaching met Escaperooms

Om de bewustwording in het team rond rollen, samenwerking, communicatie en kwaliteiten/valkuilen te vergroten werken wij met escaperooms. Dat is niet alleen heel leuk maar ook heel leerzaam! 

Bewustwording

Vergroot inzicht in teamrollen, kwaliteiten, communicatie en samenwerking op een leuke en leerzame manier met escaperooms.

Verdieping

Verdiep je begrip over jezelf en je team verder met een van onze assessments en een openhartige teamsessie met je collega’s.

Implementatie

Vertaal de teaminzichten naar concrete, waarneembare acties en veranderingen op gedragsniveau binnen je team.

Bestendiging

Natuurlijk wil je duurzaam leren en ontwikkelen in je team. Werk daarom met ons aan bijsturing, bestendiging en zelfregie van je team.

Klanten over Psydos

Door deze unieke ervaring krijgen de teams op een andere manier nieuwe informatie aangereikt, dit geeft een frisse blik en stof tot nadenken!
Thomas Vermeulen
RYSST
De persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en de bedrijfsontwikkeling worden procesmatig goed in balans gebracht door Psydos. Wij gaan uit van een langdurige samenwerking en kunnen Psydos van harte aanbevelen.
Herman Gesink
Structura Groep
Jane van Dorp
Omega Groep
Sluit Menu
Terug naar Psydos.nl