Online & Offline Teamcoaching

Bij teamcoaching op maat maken we een teamcoachprogramma speciaal voor jullie team. In een intake luisteren we goed naar jullie vragen en maken daarop een passend voorstel. 

Daarbij kunnen we zowel online als offline bijeenkomsten organiseren. Online werken we met Zoom of MsTeams.  Bovendien krijgen teams online toegang tot onze digitale leeromgeving.

Stappen in de teamcoaching passen altijd bij de 4 fasen: bewustwording, verdieping, implementatie en bestendiging.

Meer informatie over onze diensten?
Mail naar info@psydos.nl

4 fasen van teamontwikkeling

Een programma kan worden opgebouwd uit diverse thematische teamsessies, een teamanalyse met team- en/of individuele terugkoppeling, meekijken op het werk en online en offline teampraktijkopdrachten.

Bewustwording

Vergroot inzicht in teamrollen, kwaliteiten, communicatie en samenwerking op een leuke en leerzame manier met escape rooms.

Verdieping

Verdiep je begrip over jezelf en elkaar verder met onze teamanalyse met de AEM cube en een openhartige teamsessie met je collega’s.

Implementatie

Vertaal de teaminzichten naar concrete, waarneembare acties en veranderingen op gedragsniveau binnen je team.

Bestendiging

Natuurlijk wil je duurzaam leren en ontwikkelen in je team. Werk daarom met ons aan bijsturing, bestendiging en zelfregie van je team.

Interessant voor jouw team?

We snappen dat elk team anders is. Daarom willen we graag met jou bespreken wat interessant voor jouw team kan zijn!

Klik op onderstaande knop om vrijblijvend informatie aan te vragen

Klanten over Psydos

Door deze unieke ervaring krijgen de teams op een andere manier nieuwe informatie aangereikt, dit geeft een frisse blik en stof tot nadenken!
Thomas Vermeulen
RYSST
De persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en de bedrijfsontwikkeling worden procesmatig goed in balans gebracht door Psydos. Wij gaan uit van een langdurige samenwerking en kunnen Psydos van harte aanbevelen.
Herman Gesink
Structura Groep
Annika en Peter konden onze wensen en vraagstukken voor een teamcoachingstraject op een prettige, zorgvuldige en deskundige wijze vertalen naar wat dit dan betekent in de praktijk. Daarbij hebben we als team ook erg veel plezier gehad in de Escape room!
Clustermanager
Omega Groep
Sluit Menu
Terug naar Psydos.nl