Team coaching op maat

Bewustwording is een mooie stap om thema’s in een team zichtbaar te maken. Wij maken daarvoor vaak gebruik van escape rooms

Maar wat gebeurt er daarna?

Na bewustwording komt actie! Met onze teambijeenkomsten zorgen we ervoor dat de inzichten die eerder zijn ontstaan niet verlorgen zullen gaan!

Ons teamcoachprogramma maken we op maat en past bij de 4 fasen: bewustwording, verdieping, implementatie en bestendiging.

Meer informatie over onze diensten?
Bel Annika
06 458 654 31

4 fasen van teamontwikkeling

Een programma kan worden opgebouwd uit diverse thematische teamsessies, een assessment met team- en/of individuele terugkoppeling, meekijken op het werk en een teampraktijkopdracht.

Bewustwording

Vergroot inzicht in teamrollen, kwaliteiten, communicatie en samenwerking op een leuke en leerzame manier met escape rooms.

Verdieping

Verdiep je begrip over jezelf en je team verder met een van onze assessments en een openhartige teamsessie met je collega’s.

Implementatie

Vertaal de teaminzichten naar concrete, waarneembare acties en veranderingen op gedragsniveau binnen je team.

Bestendiging

Natuurlijk wil je duurzaam leren en ontwikkelen in je team. Werk daarom met ons aan bijsturing, bestendiging en zelfregie van je team.

Interessant voor jouw team?

We snappen dat elk team anders is. Daarom willen we graag met jou bespreken wat interessant voor jouw team kan zijn!

Klik op onderstaande knop om vrijblijvend informatie aan te vragen

Klanten over Psydos

Door deze unieke ervaring krijgen de teams op een andere manier nieuwe informatie aangereikt, dit geeft een frisse blik en stof tot nadenken!
Thomas Vermeulen
RYSST
De persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en de bedrijfsontwikkeling worden procesmatig goed in balans gebracht door Psydos. Wij gaan uit van een langdurige samenwerking en kunnen Psydos van harte aanbevelen.
Herman Gesink
Structura Groep
Annika en Peter konden onze wensen en vraagstukken voor een teamcoachingstraject op een prettige, zorgvuldige en deskundige wijze vertalen naar wat dit dan betekent in de praktijk. Daarbij hebben we als team ook erg veel plezier gehad in de Escape room!
Clustermanager
Omega Groep
Sluit Menu
Terug naar Psydos.nl