Over Psydos

Werken met groepen is wat ons betreft het mooiste vak dat er is! Zeker als je daarmee die groepen vooruit mag helpen in hun teamontwikkeling! Iedereen verdient een fijne werkomgeving in een team waar begrip, erkenning en waardering is voor elkaar. Niet alleen voor wat je doet maar ook voor wie je bent. Hieraan werken verhoogt de effectiviteit en efficiëntie van teams en vergroot daarmee hun toegevoegde waarde aan de organisatie. Organisaties die deze visie met ons delen zullen het belang inzien van investeren in teamontwikkeling. Want het zijn je eigen mensen: hun ervaring, kennis, kunde en passie, die je organisatie echt vooruit helpen!

Psydos wil zoveel mogelijk organisaties helpen om dat potentieel te benutten door middel van teamontwikkeling.

Annika

Sociaal en Organisatiepsycholoog, Trainer & Teamcoach 

Peter over Annika
Als er op iemand de titel ‘alleskunner’ van toepassing is, dan is het wel voor Annika. Ze is ondernemend, deskundig, sociaal en oplossingsgericht om maar een paar van haar vele kwaliteiten te noemen. Op toegankelijke wijze biedt zij nieuwe inzichten met haar accurate analyses. Ze wil een wezenlijke bijdrage leveren aan onze klanten. Je kan daarom bij Annika vertrouwen op actie en doortastendheid. Door haar zorgzaamheid tijdens onze trainingen en groepscoaching ontstaat er een prettige sfeer. En zo kunnen anderen dankzij haar in een vertrouwde en veilige setting met elkaar leren en ontwikkelen!

Peter

Arbeids- en Organisatiepsycholoog, Trainer & Teamcoach

Annika over Peter
Peter is ontzettend behulpzaam en geniet ervan als anderen het plezier en de waarde van werken met groepen ervaren. Zijn deskundigheid en zorgvuldigheid maken dat hij klanten steeds weer het beste geeft. Peter brengt energie, geduld, oprechte interesse en een heleboel humor met zich mee! Dat maakt hem heel toegankelijk als trainer en (team)coach. Zijn passie voor theater weet hij bovendien heel mooi te gebruiken in zijn werk bij Psydos.

Waarom Psydos

Persoonlijk

Klanten van Psydos zijn blij met onze flexibele en betrokken instelling die maakt dat we makkelijk samenwerken en invoelen waar het men om gaat

Praktisch

Concretiseren is onze kracht! Bewustwording is erg belangrijk, maar minstens zo belangrijk is de vertaling naar concreet gedrag.

Positief

Positief en waarderend is de grondhouding bij Psydos. Ieder mens verdient erkenning en waardering voor wat je doet en wie je bent.

Psychologie

De psychologie is altijd onze basis, onze deskundigheid en ons denkraam waar vanuit we werken met groepen..

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: PsyPost

Elk kwartaal krijg je van ons PsyPost, waarin onze activiteiten en interessante weetjes worden vermeld.

Sluit Menu
Terug naar Psydos.nl