Succesvolle teams werken doeltreffend, efficiënt en plezierig samen. Teamcoaching is erop gericht om dit te bewerkstelligen, of je nu een startend team bent of al langer samen optrekt.

De teamcoaching van Psydos combineert leuk met leerzaam door middel van thematische teamsessies online en offline, teambuilding met escape rooms, een teamanalyse met de AEM cube, een interactieve online leeromgeving en nog veel meer!

Meer informatie over onze diensten?
Mail naar info@psydos.nl

Teamcoaching met Escape rooms

Een eerste stap voor veel teams is bewustwording. Wat voor  kwaliteiten en talenten hebben we in ons team? En hoe kunnen we die inzetten?

Wij gebruiken escape rooms en/of escape spel om deze bewustwording in een team op te halen.

Benieuwd hoe wij dat doen? Bekijk het filmpje of klik hieronder voor meer informatie.

Online en offline teamcoaching op maat

Verder met teamcoaching na een escaperoom en/of een teamtraject op maat? Dat kan! We helpen teams die willen werken aan: 
– verbondenheid
– vertrouwen
– doelgerichtheid
– motivatie
– samenwerking
– communicatie

Benieuwd naar Teamcoaching op maat? Klik op de knop voor meer informatie.

Waarom Psydos

Persoonlijk

Klanten van Psydos zijn blij met onze flexibele en betrokken instelling die maakt dat we makkelijk samenwerken en invoelen waar het men om gaat.

Praktisch

Concretiseren is onze kracht! Bewustwording is erg belangrijk, maar minstens zo belangrijk is de vertaling naar concreet gedrag.

Positief

Positief en waarderend is de grondhouding bij Psydos. Ieder mens verdient erkenning en waardering voor wat je doet en wie je bent.

Psychologie

De psychologie is altijd onze basis, onze deskundigheid en ons denkraam waar vanuit we werken met groepen.

Sluit Menu
Terug naar Psydos.nl