Succesvolle teams werken doeltreffend, efficiënt en plezierig samen. Team coaching is erop gericht om dit te bewerkstelligen, of je nu een startend team bent of al langer samen optrekt.

De team coaching van Psydos combineert leuk met leerzaam door middel van thematische teamsessies, teambuilding met escape rooms & assessments!

Meer informatie over onze diensten?
Bel Annika
06 458 654 31

Teamcoaching met Escape rooms

Een eerste stap voor veel teams is bewustwording. Wat voor  kwaliteiten en talenten hebben we in ons team? En hoe kunnen we die inzetten?

Wij gebruiken escape rooms om deze bewustwording in een team op te halen.

Benieuwd hoe wij dat doen? Bekijk het filmpje of klik hieronder voor meer informatie.

Teamcoaching op maat

Wat komt er na bewustwording? Dan helpen we teams graag met de verdieping, implementatie en bestendiging van de mooie inzichten in het team.

We gebruiken daarvoor verschillende soorten teambijeenkomsten met verschillende thema’s.

Benieuwd naar een teambijeenkomst op maat? Klik op de knop voor meer informatie.

Waarom Psydos

Persoonlijk

Klanten van Psydos zijn blij met onze flexibele en betrokken instelling die maakt dat we makkelijk samenwerken en invoelen waar het men om gaat.

Praktisch

Concretiseren is onze kracht! Bewustwording is erg belangrijk, maar minstens zo belangrijk is de vertaling naar concreet gedrag.

Positief

Positief en waarderend is de grondhouding bij Psydos. Ieder mens verdient erkenning en waardering voor wat je doet en wie je bent.

Psychologie

De psychologie is altijd onze basis, onze deskundigheid en ons denkraam waar vanuit we werken met groepen.

Sluit Menu
Terug naar Psydos.nl