Over Psydos

Werken met groepen is wat ons betreft het mooiste vak dat er is! Zeker als je anderen mag helpen om te groeien in dit vak! Trainend Nederland zit niet alleen bij de grote instituten en trainingsbureaus. Bij ondernemers en medewerkers in organisatie zit ontzettend veel ervaring, kennis, kunde en passie. Bij deze doelgroep ligt ons hart! Juist hen willen we helpen bij het HOE van werken met groepen. Mensen en organisaties die deze visie met ons delen zullen het belang inzien van investeren in trainersvaardigheden.

Psydos wil zoveel mogelijk ondernemers en mensen in organisaties helpen om hun trainersvaardigheden te vergroten om zo de kwaliteit en de impact van het trainen van en werken met groepen in Nederland te verhogen.  

Annika

Sociaal en Organisatiepsycholoog, Trainer & Teamcoach 

Peter over Annika
Als er op iemand de titel ‘alleskunner’ van toepassing is, dan is het wel voor Annika. Ze is ondernemend, deskundig, sociaal en oplossingsgericht om maar een paar van haar vele kwaliteiten te noemen. Op toegankelijke wijze biedt zij nieuwe inzichten met haar accurate analyses. Ze wil een wezenlijke bijdrage leveren aan onze klanten. Je kan daarom bij Annika vertrouwen op actie en doortastendheid. Door haar zorgzaamheid tijdens onze trainingen en groepscoaching ontstaat er een prettige sfeer. En zo kunnen anderen dankzij haar in een vertrouwde en veilige setting met elkaar leren en ontwikkelen!

Peter

Arbeids- en Organisatiepsycholoog, Trainer & Teamcoach.

Annika over Peter:
Peter is ontzettend behulpzaam en geniet ervan als anderen het plezier en de waarde van werken met groepen ervaren. Zijn deskundigheid en zorgvuldigheid maken dat hij klanten steeds weer het beste geeft. Peter brengt energie, geduld, oprechte interesse en een heleboel humor met zich mee! Dat maakt hem heel toegankelijk als trainer en (team)coach. Zijn passie voor theater weet hij bovendien heel mooi te gebruiken in zijn werk bij Psydos. 

Waarom Psydos

Persoonlijk

Klanten van Psydos zijn blij met onze flexibele en betrokken instelling die maakt dat we makkelijk samenwerken en invoelen waar het men om gaat.

Praktisch

Concretiseren is onze kracht! Bewustwording is erg belangrijk, maar minstens zo belangrijk is de vertaling naar concreet gedrag.

Positief

Positief en waarderend is de grondhouding bij Psydos. Ieder mens verdient erkenning en waardering voor wat je doet en wie je bent.

Psychologie

De psychologie is altijd onze basis, onze deskundigheid en ons denkraam waar vanuit we werken met groepen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: PsyPost

Elk kwartaal krijg je van ons PsyPost, waarin onze activiteiten en interessante weetjes worden vermeld.

Sluit Menu
Terug naar Psydos.nl