Incompany Train de Trainer

Als het gaat om het vergroten van trainersvaardigheden binnen je organisatie is het leuk en leerzaam om dit gezamenlijk te doen op een manier die helemaal past bij jullie.

Daarom hebben de incompany trajecten train de trainer!

Psydos maakt een plan op maat met verschillende elementen uit onze dienstverlening. Dit steken we volledig in op de situatiespecifieke kenmerken van de organisatie:
– inhoudelijk (wat voor soort workshop/trainingen)
Рcontextbreed (in relatie tot visie, missie, ontwikkelplan) 
– procesmatig (promotie, bijsturing en evaluatie)

Voor wie is Incompany bedoeld?

Onze incompany trajecten zijn bedoeld voor organisaties waarin meerdere collega’s gelijktijdig willen leren om effectief met groepen te werken en hun didactische- en trainersvaardigheden willen vergroten.

Bijvoorbeeld in het geval van:
– een Corporate Academy of Kenniscentrum
– interne trainers/docenten
– (zomer)workshops door eigen mensen
Рinterne intervisie en teambegeleiding 

Zeer positief! Wat mij het meest heeft gebracht is de structuur voor voorbereiding. Peter en Annika geven je vertrouwen, zijn positief en hebben een goede verbinding met de deelnemers.
Lisette Alosery
de Alliantie

Het resultaat

Ontwikkeling van trainersvaardigheden van interne trainers, workshopgevers of docenten met deze rol 

Op een leuke manier leren van en met elkaar over werken met groepen

Kwalitatief betere workshops en trainingen met meer impact

Interactieve kennisdeling stimuleren die past bij een lerende organisatie

Benutten van interne kennis en kunde om de kwaliteit van dienstverlening te vergroten

Meer informatie over Incompany? Bel Peter
06 26 170 140

Klanten over Psydos

Wat ik top vond aan de Incompany training die Psydos bij ons heeft gegeven is de aansluiting op de groep, de variatie in aanpak, werkvormen, leerstijlen en de mix van theorie en vooral veel praktijk. Het is een hele energieke training! Peter en Annika zijn aanvullend op elkaar, deskundig, oprecht, ontwapenend en goed voorbereid. In het proces rondom de incompany waren zij flexibel en communicatief.
Mathilde van der Veen
Gemeente Zwolle
Met een aantal collega's van onze afdeling hebben wij Incompany een training gevolgd van Psydos. De twee trainingsdagen sluiten goed op elkaar aan. Het oefenen van je training bij de tweede dag was een goede test om te zien of je training en de tijd die hiervoor nodig is in evenwicht zijn. Annika en Peter lieten iedereen in zijn/haar waarde. De samenwerking tussen hen heb ik als zeer versterkend ervaren tijdens de training.
Afdeling ICTAR
Gemeente Almere
Psydos heeft bij ons een imcompany traject van training en een intervisie rond trainersvaardigheden gedaan. De training was ontspannen en fijn opgebouwd met afwisselende werkvormen passend bij de onderwerpen. Peter en Annika hebben telkens weer een positieve insteek. Door de training weten we beter hoe om te gaan met lastige situaties. Met name de verbinding kennis en praktijk was sterk!
Marjon van der Meulen
Ijsselheem
Sluit Menu
Terug naar Psydos.nl