Trainingen

Offline training
-
Zo geef je een workshop

Zo geef je een Workshop legt de basis van trainersvaardigheden voor het effectief en succesvol werken met groepen. Daarom is deze 2-daagse training voor mensen die meer bewust voor de groep willen (gaan) staan!

Online Training
-
Online voor de groep

Online voor de groep is een actieve online training die een fantastische basis legt voor online werken met groepen. Daarom is deze training (3 x 2 uur) voor mensen die online groepen begeleiden en dit effectief en leuk willen doen!

Train de trainer
-
traject op maat

Ons train de trainer incompany traject is bedoeld voor organisaties waarin meerdere collega’s gelijktijdig willen leren om effectief met groepen te werken en hun didactische en trainersvaardigheden willen vergroten! 

Klanten over Psydos

Wat als je wel een workshop wíl geven, maar niet dúrft? Annika en Peter hebben mij laten ervaren dat ik best met een groep kan werken. Ze hebben een sfeer gecreëerd die zo veilig was, dat ik verschillende werkvormen durfde uitproberen. Ik heb nu handvatten om een kwalitatief goede workshop te ontwikkelen!
Maartje Roozeboom
Tekstlinq
Door Zo geef je een Workshop heb ik meer inzicht gekregen in het leerproces van mensen maar vooral ook van mezelf. De dynamiek tussen Peter en Annika vond ik geweldig en dat straalt uit naar de groep. Al met al vond ik de 2-daagse training plezierig informeel en professioneel!
Bob van Weert
Disruptors
De aspecten die Peter en Annika belicht hebben in de training zijn alle relevant. Mooie variatie qua werkvormen en afwisseling kijken, luisteren en zelf in actie komen. Mooi ook dat er door de minitrainingen ruimte was om elkaar individueel feedback te geven en dit van elkaar te ontvangen.
Ineke Willighagen
Gemeente Zwolle
Ik vond Zo geef je een Workshop heel zinvol. Ik heb er verdere stimulering van mijn trainingskwaliteiten uitgehaald. En inspiratie en concrete ideeën (bv werkvormen, blended learning) voor mijn eigen trainingen.
Victor Huiting
Rivercloud
De training bevat plezier en humor. Peter en Annika hebben een goede balans tussen theorie en oefenvormen. Daarnaast was het mooi om te zien hoe Annika en Peter als team op elkaar ingespeeld zijn.
Erik Mostert
Zehndergroup
Dankzij Zo geef je een Workshop heb ik nu een structuur waar ik mee aan de slag kan om mijn workshop te gaan opzetten. De inhoud zit verweven in het programma. Je herkent dus de theorie direct tijdens de training!
Henk Klein Gunnewiek
IDHKG - Beeldende Consultancy
Sluit Menu
Terug naar Psydos.nl