Coaching Plus

Werken met groepen is onderdeel van jouw vak. Misschien is het zelfs wel HET onderdeel van jouw vak waar je dagelijks mee bezig bent. Thema’s rond didactiek, trainersvaardigheid en groepsdynamica zijn je dan ook niet onbekend. Hoe kan je toch blijven leren in dit vak? Hoe kan je jezelf uitdagen om nog beter te worden en hoe organiseer je je eigen reflectie en feedback? Daar kan de coaching Plus bij helpen! 

Voor wie is Coaching Plus?

Het coaching Plus is bedoeld voor mensen die al langer met groepen werken en/of dit met regelmaat doen. Bijvoorbeeld interne trainers of docenten verbonden aan een kenniscentrum of academie, maar ook professioneel trainers, zelfstandig of binnen een trainingsbureau. 

Wat gaan we doen?

Het traject is persoonlijk en praktijkgericht. Het traject gaat in op meer complexe en dieperliggende elementen van werken met groepen. Tussen de gesprekken door werk je bewust aan je  leerdoelen tijdens je eigen trainingen. In 6 gesprekken komen de volgende onderwerpen aan bod:
– Verkenning leerbehoefte 
– Trainingsobservatie
– Persoonlijk feedbackrapport 
– Omgaan met lastige situaties
– Overtuigingen, angsten en mind-power
– 2 keuzethema’s

"Door het al jaren trainen ontstond bij mij het gevoel dat het een 'trucje' werd. Het is prettig om feedback te krijgen op de wijze waarop je traint in plaats van het vakinhoudelijke. Het traject met Peter gaf me zo waardevolle leermomenten"
Remi Kok - Info Support

Het resultaat

Persoonlijke ontwikkeling in je trainersvak

Meer inzicht in je kwaliteiten en valkuilen

Reflectie en feedback op persoonlijk niveau als een frisse blik en deskundige spiegel

Meer inzicht in het HOE van je trainen en jouw interactie met de groep

Verhogen van jouw trainersvaardigheid door te verdiepen in het vak van trainer

Meer informatie over Psydos? Bel Annika
06 45 865 431

Sluit Menu
Terug naar Psydos.nl