Psydos Coaching

Online Coaching
-
Ontwerp je workshop

psydos-web-128b

Waar begin je met het ontwerpen van je workshop of training? Hoe kom je van idee naar plan en hoe krijg je vertrouwen in jezelf? Met het ontwerptraject helpen we je om jouw idee om te zetten in een concrete workshop die past bij jou!

Offline Coaching
-
Plustraject

psydos-web-122.jpg

Heb jij al meer ervaring in het trainersvak en/of is werken met groepen je beroep? In ons Plustraject gaan we verdiepen op meer gevorderde trainersvaardigheden en persoonlijke onderwerpen die voor jou belangrijk zijn. 

Gratis Frisse Blik

pexels-photo-356043

De beste ideeën hebben soms gewoon een frisse blik nodig! 
We denken met je mee over je ideeën en vragen over werken met groepen. Dat kan van alles zijn!
In een online gesprek van 30 minuten geven we je tips waar je mee aan de slag kan!

Klanten over Psydos

Annika en Peter zijn in staat om snel de kern van waar het om gaat te destilleren, zijn sterk in analyseren, durven kritisch te zijn en geven concrete en heldere voorbeelden. De toon van hun feedback is positief.
Eva Fledderus – Berends
Gemeente Zwolle
Ik vond Annika erg kundig, vooral in het feedbackgesprek. Ik zou Psydos aanraden, want ze zijn een goede hulp bij het verbeteren van de kwaliteit van je lessen, in ieder geval voor ervaren docenten.
Marco Pil
Info Support
Annika is een spontane en ervaren coach. Door het traject heb ik meer inzicht gekregen in mijn doelgroep en hun leerbehoefte. Praktische tips en tools meegekregen. Ik kan nu met een goed gevoel een Workshop geven.
Helma Klop
Wonen Limburg
Peter sloot goed aan bij mijn manier van werken. Het stap voor stap toewerken naar mijn training is voor mij een goede manier. Het draaiboek met de tijdsindicatie vond ik fijn. En de enthousiaste support van Peter dat ik op de goede weg was!
Ilse Boekestijn
Verbindende woorden
Als coach ben ik niet opgeleid tot trainer, maar toch word ik regelmatig gevraagd te trainen. Ik kom er wel uit, maar ik had behoefte aan de frisse blik van Psydos. En verfrissend was het! Ik heb nu een helder kader om een training voor te bereiden waardoor de keuze voor de werkvormen makkelijker is.
Magda Visser
Zelfontwikkelaar
Ik heb het plustraject gevolgd. Met de videobeelden en het feedbackrapport zie je jezelf in de spiegel. Je valkuilen en je tops. Ik heb handreikingen gekregen op vragen als: Hoe kom ik over op de groep? Herken ik of cursisten meekomen met de training? Hoe positioneer ik mij in een groep?
Wim Selfhout
BPF -AenO

Waarom Psydos

Persoonlijk

Klanten van Psydos zijn blij met onze flexibele en betrokken instelling die maakt dat we makkelijk samenwerken en invoelen waar het men om gaat.

Praktisch

Concretiseren is onze kracht! Bewustwording is erg belangrijk, maar minstens zo belangrijk is de vertaling naar concreet gedrag.

Positief

Positief en waarderend is de grondhouding bij Psydos. Ieder mens verdient erkenning en waardering voor wat je doet en wie je bent.

Psychologie

De psychologie is altijd onze basis, onze deskundigheid en ons denkraam waar vanuit we werken met groepen.

Sluit Menu
Terug naar Psydos.nl