Basisvaardigheden - Zo geef je een workshop

Zo geef je een Workshop is onze instap workshop voor het effectief en succesvol kennisdelen in groepen. Daarom is deze workshop relevant voor iedereen die wel eens voor de groep staat in zijn/haar organisatie of dit gaat doen. Geldt dat ook voor jou?

De workshop wordt in een kleinschalige setting gegeven zodat er volop gelegenheid is voor persoonlijke aandacht.

Inschrijven

2-daagse workshop
27 mei & 17 juni 2019

9.30 – 16.30 uur
Utrecht

€ 385,- p.p.
(ex. BTW

Maximaal 6 deelnemers

Na Zo geef je een Workshop heb je:

Inzicht in jouw kwaliteiten als trainer

Inzicht in jouw doelgroep

Basiskennis van trainersvaardigheden

Praktische tips die je meteen kan toepassen

Concrete doelen voor je workshop

Geoefend met het geven van een workshop

Persoonlijke tips en tops ontvangen

Heb je vooral veel ZIN in trainen en kennisdeling!

Meer informatie over onze trainingen?
Bel Annika
06 45 865 431

Contact

Het grootste potentieel zit in eigen personeel! Psydos helpt organisaties om dat potentieel te benutten. We verhogen de kwaliteit en het effect van intern kennisdeling, opleiden en ontwikkelen!

Intern kennisdeling met effect? Wij weten HOE!

De aspecten die Peter en Annika belicht hebben zijn alle relevant. Mooie variatie qua werkvormen en afwisseling kijken/luisteren en zelf in actie komen. Mooi ook dat het niet alleen een groepstraining was, maar ook ruimte om elkaar individueel feedback te geven en te ontvangen.
Lieke Martens
Info Support
De twee trainingsdagen sluiten goed op elkaar aan. Het oefenen van je training bij de terugkomdag was een goede test om te zien of de training en de tijd die hiervoor nodig is in evenwicht zijn. Annika en Peter lieten iedereen in zijn/haar waarde en uitspreken. Samenwerking tussen beide gaat goed. Ze versterken elkaar.
Lieke Martens
Info Support

Impressie van onze workshops

Waarom Psydos

Persoonlijk advies

Ieder mens is anders. Daarom stemmen we onze manier van werken af op jou.

Praktische werkwijze

We werken altijd doelgericht. Bewustwording is een belangrijk onderdeel van onze werkwijze, maar het gaat er uiteindelijk vooral om wat daarmee wordt gedaan.

Betrokken

Van onze klanten horen we vaak terug dat ze het zo fijn vinden dat we met ze meedenken. Gaan we het samen aan, dan voelen wij ons ook altijd zeer verantwoordelijk en betrokken. Dat leidt ertoe dat we flexibel zijn en net dat beetje meer inzet en actie tonen.

Constructief

Onze instelling en benadering van mensen is altijd positief en waarderend. We geloven dat mensen het meest leren vanuit zelfvertrouwen en waardering voor wat ze kunnen en weten.

Sluit Menu
Terug naar Psydos.nl