Zo geef je een Workshop

Zo geef je een Workshop is onze incompany basistraining voor het effectief en succesvol werken met groepen. Wij geloven dat je als organisatie de interne kennis, kunde en het enthousiasme vooral moet benutten waar dit kan! Door eigen collega’s in de rol van trainer in te zetten en hen te helpen in die rol te groeien. Daar is deze workshop op gericht. De workshop wordt in een kleinschalige setting gegeven zodat er volop gelegenheid is voor persoonlijke aandacht en afstemming op organisatie specifieke wensen!

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is relevant voor iedereen die binnen of buiten de organisatie wel eens voor de groep staat of dit gaat doen. 

Organisaties, afdelingen, teams die van plan zijn workshops of trainingen te gaan geven nodigen we dan ook van harte uit.

Wat ga je leren?

Dag 1
Tijdens de eerste dag besteden we aandacht aan je eigen kwaliteiten als trainer of workshopgever, het aansluiten bij je doelgroep en het voorbereiden en ontwerpen van workshops.

Dag 2
De tweede dag staat vooral in het teken van oefenen! Ook gaan we nog dieper in op lastige situaties die je kan tegenkomen bij het werken met groepen.

Op beide dagen gaan we vooral actief met de theorie aan de slag!

"Ik heb een basis geleerd van een workshopstructuur met allerlei variaties waar ik mijn creativiteit op los kan laten"
Selma Stevense-Bakker

Meer informatie over Psydos? Bel Peter
06 26 170 140

Resultaat

Inzicht in jouw kwaliteiten als trainer

Inzicht in jouw doelgroep

Praktische tips die je meteen kan toepassen

Basiskennis van trainersvaardigheden

Concrete doelen voor je workshop

Oefenen met het geven van een workshop

Persoonlijke tips en tops ontvangen

Plezier ervaren bij kennisdelen met groepen!


Maximaal 6 deelnemers

Klanten over Psydos

Wat als je wel een workshop wíl geven, maar niet dúrft? Annika en Peter hebben mij laten ervaren dat ik best met een groep kan werken. Ze hebben een sfeer gecreëerd die zo veilig was, dat ik verschillende werkvormen durfde uitproberen. Ik heb nu handvatten om een kwalitatief goede workshop te ontwikkelen!
Maartje Roozeboom
Tekstlinq
Door Zo geef je een Workshop heb ik meer inzicht gekregen in het leerproces van mensen maar vooral ook van mezelf. De dynamiek tussen Peter en Annika vond ik geweldig en dat straalt uit naar de groep. Al met al vond ik de 2-daagse training plezierig informeel en professioneel!
Bob van Weert
Disruptors
De aspecten die Peter en Annika belicht hebben in de training zijn alle relevant. Mooie variatie qua werkvormen en afwisseling kijken, luisteren en zelf in actie komen. Mooi ook dat er door de minitrainingen ruimte was om elkaar individueel feedback te geven en dit van elkaar te ontvangen.
Ineke Willighagen
Gemeente Zwolle

Waarom Psydos

Persoonlijk

Klanten van Psydos zijn blij met onze flexibele en betrokken instelling die maakt dat we makkelijk samenwerken en invoelen waar het men om gaat

Praktisch

Concretiseren is onze kracht! Bewustwording is erg belangrijk, maar minstens zo belangrijk is de vertaling naar concreet gedrag.

Positief

Positief en waarderend is de grondhouding bij Psydos. Ieder mens verdient erkenning en waardering voor wat je doet en wie je bent.

Psychologie

De psychologie is altijd onze basis, onze deskundigheid en ons denkraam waar vanuit we werken met groepen.

Sluit Menu
Terug naar Psydos.nl