5 Hacks voor meer Online Interactie – Vlog

5 Hacks voor meer Online Interactie – Vlog

Online werken met groepen vraagt net iet andere vaardigheden dan werken met groepen in een fysieke ruimte. Reacties van deelnemers zijn trager, werkvormen zijn anders, en je moet er meer energie in stoppen om het interactief te maken. Om je op weg te helpen geven we je in de onderstaande vlog 5 ‘hacks’ hoe jij je online bijeenkomsten meer interactief kan maken!

 


Ga jij zelf digitaal voor de groep staan? Bijvoorbeeld met een workshop, training of teamsessie? Zou jij ook eens wat extra hulp willen hebben bij het ontwerpen van je workshop? Psydos helpt je met coaching en training zodat jij goed voorbereid voor de groep kan staan. Kijk ook eens bij onze gratis Frisse Bliksessie om gewoon wat van gedachte te wisselen over je workshop!

Sluit Menu
Terug naar Psydos.nl