Podcast – tips voor het geven van een workshop

Podcast – tips voor het geven van een workshop

Graag schrijven we hier in onze blog over werken met groepen in organisaties en hoe je effectief kennis deelt. Deze keer doen we het eens helemaal anders! Want in plaats van een blog hebben we een podcast opgenomen! Pieter Henzen van Puurst heeft ons geïnterviewd over wat je nu zou moeten weten als je een workshop of training gaat geven.

Zo geef je een Workshop!

Naast de tips die we in de podcast geven, kom je ook wat meer te weten over hoe we Psydos ooit begonnen zijn. Ook vertellen we wat meer over onze workshop “Zo geef je een workshop” die we op regelmatig verzorgen. Het is een open inschrijving! Sta je wel eens vaker voor de groep om een workshop of training te geven? Of ben je dat van plan te gaan doen? Schrijf je dan HIER in!

Podcast

Pak een gemakkelijke stoel en leun achterover en beluister hieronder de podcast over de ins en outs van het geven van een goede workshop!

<iframe width=”100%” height=”450″ scrolling=”no” frameborder=”no” allow=”autoplay” src=”https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/users/474020796&color=%23ff5500&auto_play=true&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true”></iframe>

 

 

 

 


Ga jij zelf voor de groep staan? Bijvoorbeeld met een workshop, training of teamsessie? Zou jij ook eens wat extra hulp willen hebben bij het ontwerpen van je workshop? Psydos helpt je met coaching en training zodat jij goed voorbereid voor de groep kan staan. Kijk ook eens bij onze gratis Frisse Bliksessie om gewoon wat van gedachte te wisselen over je workshop!

Sluit Menu
Terug naar Psydos.nl