Werkmethode


Werkproces
In al onze diensten werken we volgens de volgende 3 stappen: voorbereiden, uitvoeren, borgen.  Afhankelijk van de behoefte van de klant ligt de focus vaak op 1 of 2 van die stappen. Dat is op individueel niveau in de begeleiding van mensen die intern met groepen gaan werken. Dat is op  teamniveau voor teams die door middel van EscapeRooms willen ontwikkelen. En dat is op organisatieniveau wanneer we een maatwerktrajectplan maken en uitvoeren.

Werkwijze
Plezier
Verwacht bij ons een goede dosis humor! Leren en werken moet altijd leuk zijn!

Persoonlijk
Ieder mens is anders. Daarom stemmen we onze manier van werken af op jou.

Constructief
Onze instelling en benadering van mensen is altijd positief en waarderend.  We geloven dat mensen het meest leren vanuit zelfvertrouwen en waardering voor wat ze kunnen en weten.

Praktisch
We werken altijd doelgericht. Bewustwording is een belangrijk onderdeel van onze werkwijze, maar het gaat er uiteindelijk vooral om wat daarmee wordt gedaan.

Betrokken
Van onze klanten horen we vaak terug dat ze het zo fijn vinden dat we met ze meedenken. Gaan we het samen aan, dan voelen wij ons ook altijd zeer verantwoordelijk en betrokken. Dat leidt ertoe dat we flexibel zijn en net dat beetje meer inzet en actie tonen.