Kennisdeling met groepen


Ik weet veel over mijn vak en vind het leuk om daarover te delen met collega’s als ik voor de groep sta. Maar dat doe ik vooral op gevoel. Hoe bereid ik me voor? Hoe kom ik over en hoe kan mijn impact op mensen zo groot mogelijk maken?‘.

Steeds meer organisaties kiezen ervoor om eigen mensen in te zetten in de rol van kennisdeler voor de groep. Want wie kent het vak en de klanten nu beter dan je eigen mensen! Interne kennis en kunde benutten en delen is dus heel belangrijk! Maar hoe doe je dat als je als expert voor de groep staat? Het HOE van kennisdelen!

Voor wie
Mensen die in hun organisatie hun kennisdelen met collega’s voor groep. Dat kan vele vormen en namen hebben zoals trainingen, cursussen, workshops, kennissessie, teamsessies enz. Of je nu eenmalig een workshop gaat geven of regelmatig als intern trainer aan de slag gaat, voor elk niveau hebben wij de ondersteuning die bij jou past!


Gratis Frisse blik sessie
In deze gratis sessie van 30 minuten denken we mee over jouw vragen over werken met groepen. Alles kan! Samen kijken we of we je vraag nog scherper kunnen krijgen en helpen we je op weg! Wil jij een frisse blik sessie cadeau doen aan een collega of aan jezelf? Klik dan hier!

 

 


Zin in Trainen (incompany-training of coaching)
Zin in trainen is de ideale voorbereiding op het geven van trainingen en workshops. Praktisch, interactief en vooral veel zelf doen! Met Zin in Trainen werk je aan een goede basis trainersvaardigheden. Diverse didactische onderwerpen komen aan bod zoals leerstijlen, draaiboek maken en omgaan met lastige situaties. Maar vooral werkt zin in trainen aan zelfvertrouwen en plezier bij het werken met groepen! Zin in Trainen bieden wij aan als incompany training en als mini-coachtraject. Wil je meer informatie? Kijk dan hier!

 


Trainersfeedback
Heb je al een goede basis aan didactiek en trainersvaardigheid, maar wil je wel blijven leren? Sta je met regelmaat voor de groep bijvoorbeeld als intern trainer of docent? Dan is de trainersfeedback iets voor jou! In dit individuele coachtraject ontwikkel je je verder in het trainersvak. Hierin komen meer gevorderde trainersvaardigheden en thema’s aan bod. Coaching op didactiek en persoonlijke onderwerpen zoals zelfvertrouwen en authenticiteit. We sluiten letterlijk aan bij jouw praktijk. Vast onderdeel van het coachtraject is namelijk onze Trainingsobservatie. Wil je meer informatie, kijk dan hier!