Samenwerkingen


Psydos werkt graag met anderen samen! Wij geloven in de spreuk “samen sta je sterk” en gaan dan ook graag samenwerkingen aan. Op deze pagina vind je een overzicht van organisaties waar Psydos mee verbonden is.

Escaperoom: The Great Escape

Het spelen van een escape room is teamwerk, dat is voor iedereen welbekend. Het belang van samenwerken wordt groter wanneer je met elkaar hetzelfde doel voor ogen hebt: de ontsnapping uit de Escape Room. Het bereiken van dit doel kan enkel wanneer het team goed communiceert, samenwerkt en de rollen goed verdeelt. Een Escape Room vormt om die reden een uitdaging voor ieder team, waarbij verschillende vraagstukken naar voren kunnen komen: Is de rolverdeling hetzelfde als de functies binnen het bedrijf? Wie neemt de leiding en waarom?

Psydos werkt samen met prijswinnende escaperoom The Great Escape in Zwolle om deze vragen te verhelderen. Wanneer een team in een van de uitdagende escaperooms het spel speelt, kijken wij met hun mee. Onze ervaring met observatie en feedback gebruiken we om achteraf met het team de gebeurtenissen op een toegankelijke manier na te bespreken en te koppelen aan situaties op de werkvloer.

Kijk hier voor meer informatie: www.thegreatescape.info


Deell

Sinds 2016 Psydos is aangesloten bij het adviseursnetwerk van DeellDeell logo

Deell is een social enterprise met als doel dat professionals binnen organisaties zich beter kunnen ontwikkelen. Er is veel gezegd over de kenniseconomie, werken in netwerken of hoe je het wilt noemen, maar Deell gelooft vooral in doen. Met het Deell Festival wordt een laagdrempelige manier geboden om kennis met elkaar te delen en energie los te maken binnen én tussen organisaties. En op die manier mensen en organisaties te helpen om het beste uit zichzelf te halen. Want kennis doe je niet meer alleen op uit boeken en formele opleidingen, maar steeds meer via het netwerk om je heen.

Meer informatie op www.deell.eu

 


POMbetuwe

Sinds 2016 is Psydos aangesloten bij het adviseursnetwerk van POMbetuwe

POMbetuwe helpt van ZZP tot en met MKB in het oplossen van vraagstukken die de mensen in de organisatie of de organisatie zelf raken. Dat kunnen ook zaken zijn waar je niet direct aan denkt.
De oplossing kan immers op een ander gedeelte dan de vraag liggen? Het netwerk van POM is ingericht om de aanpak vanuit elke invalshoek te realiseren.

Meer informatie op www.POMbetuwe.nl