Over ons


Wij zijn Peter Gerritsen en Annika van den Hoek,

Psydos staat voor de ‘twee psychologen’ die we zijn. De psychologie, kennis over gedrag(verandering), communicatie, groepsprocessen, coachen en leren, is dan ook de basis van ons werk. Psydos is ontstaan uit onze gezamenlijke passie voor het trainersvak en ons talent om mensen te helpen groeien in dat vak. We genieten ervan als we kennisdeling toegankelijk en laagdrempelig kunnen maken voor mensen. Anderen helpen is voor ons onmisbaar. Als collega’s en als vrienden vinden we elkaar in persoonlijke waarden en vullen we elkaar goed aan!

We ZIEN je graag!

 

Annika
Enthousiast en gedreven! Dat ben ik ten voeten uit voor mensen om me heen. Iemand met verstand van zaken die een frisse wind kan doen waaien. Een makkelijke prater en een echte perfectionist. Mijn gedrevenheid zet ik het liefst in om anderen te helpen. Ik beschouw het als mijn taak om de juiste leeromgeving te creƫren in organisaties vanuit mijn rol als trainer, coach of adviseur. Ik houd ervan om te observeren, te analyseren en me in te leven in de mensen om me heen. Ik werk vanuit de overtuiging dat ieder mens waardering verdient en dat je veel lol moet hebben in wat je doet. Zeker als je voor de groep staat!

‘If you can’t fly then run, if you can’t run then walk, if you can’t walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.’ – Martin Luther King jr.

 

Peter
Mijn missie is om mensen te laten zien hoe plezierig en leuk delen van kennis is. Waar ik van kan genieten is het enthousiasme van anderen. Elk onderwerp heeft mijn interesse wanneer iemand daar met hart over vertelt. Dat enthousiasme gebruik ik om bij de ander het plezier te doen vergroten. Mijn rustige en geduldige manier van ondersteunen draagt bij aan het zelfvertrouwen. Bij coaching neem ieders eigen pad en keuzes serieus, en altijd met een glimlach! Ik leef met de opvatting dat humor ervoor zorgt dat je op een ontspannen en relativerende manier naar jezelf kan kijken om te groeien.