Frisse Blik Sessie


In dit GRATIS gesprek van 30 minuten gaan we het hebben over jouw plannen voor een training/workshop. We kijken waar jouw vraag en/of behoefte en helpen je op weg!

Wat gaan we doen:

1) Vragen
Stuur ons jouw doel/vraag gerelateerd aan het werken met groepen.
– Welke werkvorm moet ik inzetten in mijn teamsessies?
– Ik train nu een groep met een deelnemer die zo ongeïnteresseerd overkomt
– Ik heb het gevoel dat er iets mist in mijn training, maar wat?
– Ik wil een workshop gaan geven, waar begin ik?
– Ik loop vast in een cursustraject, hoe trek ik het weer vlot?
– Ik heb een training die voor mijn gevoel hapert op een bepaald onderdeel, hoe kan ik dat anders doen?
– Waar moet ik op letten bij het ontwerpen van mijn workshop/training?
– Ik wil graag sparren over mijn idee voor een workshop/training
– Sluit mijn workshop/training aan bij mijn doelgroep?
– Ik wil graag tips over het leiden van een goede discussie
– Ik heb een ‘lastige’ groep. Hoe ga ik daar mee om?

2) Helpen
Jij legt kort uit wat je workshop/training inhoudt. Daarna focussen we op jouw hulpvraag. We proberen eerst je vraag scherp te maken en denken dan met je mee. Adviezen en tips horen daar natuurlijk ook bij! Aan het eind van de sessie heb je een frisse blik op jouw doel/vraag bij het werken met groepen. Daar kan je mee verder!

3) Ervaren
Natuurlijk ervaar je in het gesprek hoe het is om met Psydos te werken! Indien mogelijk houden we een fysiek gesprek en anders via telefoon/Skype.

Interesse in een gratis Frisse Blik Sessie met Psydos? Voor jezelf of een collega? Stuur ons een bericht!

 

Dit zeggen onze klanten over Psydos
Zelfontwikkelaar
ZelfontwikkelaarMagda Visser
Als coach ben ik niet opgeleid tot trainer, maar toch word ik regelmatig gevraagd om een training te geven. Ik kom er altijd wel uit, maar ik had behoefte om Psydos met hun frisse blik mee te laten kijken. Hoe pak je dat nou slim aan en wanneer gebruik je welke werkvormen? En verfrissend was het! Ik heb nu een helder kader om een training voor te bereiden waardoor de keuze voor de werkvorm zich gemakkelijker als vanzelf aandient.
Puntann
Ik had vier dagen training achter elkaar in het vooruitzicht. Dat vond ik wel heftig. En ik dacht: "Dit wordt zwaar en saai voor mij." Gelukkig wilde Peter met mij meedenken. Tijdens onze sessie bleek dat ik eigenlijk best wel wat werkvormen heb. Hij heeft heel vriendelijk met mij meegedacht op een prettige manier. Ik raad je aan om zo'n sessie te volgen, vooral als je even wilt sparren over werkvormen.