Coaching & Feedback


– Trainen is een individueel beroep. Ik hoor natuurlijk wel wat terug van collega’s of deelnemers, maar ik zou wel eens een onafhankelijke en deskundige blik willen op mijn trainen.
– Ik werk al jaren als trainer/docent en heb zo mijn vaste patronen. Ik wil graag leren en een frisse blik kan geen kwaad.
– Ik vind het belangrijk om te blijven leren en investeren in mezelf. Maar wel op een manier die past bij mij; praktisch en persoonlijk.
– Ik heb behoefte aan een klankbord. Iemand die me niet zegt hoe het moet, maar die van tijd tot tijd op gelijkwaardige manier met me meedenkt om mijn trainingen nog beter te maken.

Voor wie?

Sta jij regelmatig voor de groep in jouw organisatie? Heb je een stevige basis aan didactiek, maar zoek je meer persoonlijke aandacht voor je ontwikkeling in het trainersvak. Kijk dan eens naar ons maatwerk coachtraject Trainersfeedback! Trainersvaardigheden Plus voor interne trainerspools, academies of kenniscentra.

Bij de Trainersfeedback ligt de nadruk op zelfreflectie.
Zelftest Trainersvaardigheden & Leerbehoefte vooraf
Trainingsobservatie bij 1 van jouw trainingen door professionele, onafhankelijke observant bij voorkeur met video
Feedbackrapportage op basis van deze observatie met concrete en constructieve feedback
Coachgesprekken (2-5 gesprekken)

De focus van dit traject verschilt per persoon. Voor de een geldt dat bewustwording en inzetten van didactische vaardigheden de meeste aandacht krijgt. Voor de ander ligt de focus meer op persoonlijke ontwikkeling met onderwerpen als: ‘hoe bouw ik mijn eigen stijl van trainen uit?’ of ‘welke persoonlijke drijfveren, waarden of onzekerheden neem ik mee naar mijn deelnemers?’.

Kortom, dit coachtraject staat volledig ten dienste van jou! Psydos wil graag jouw spiegel zijn! We ZIEN je graag!

Dit zeggen onze klanten over Psydos
Gemeente Zwolle
Ik heb een duidelijk en professioneel rapport van hen ontvangen aan de hand van trainerscompetenties nadat ze mij geobserveerd hebben. Het rapport helpt mij bij het verder professionaliseren in het vak als trainer. Annika en Peter zijn in staat om snel de kern van waar het om gaat te destilleren, zijn sterk in analyseren, durven kritisch te zijn en geven concrete en heldere voorbeelden. De toon waarop ze feedback geven is positief.
Info Support
Info SupportRemi Kok
Door het al jaren training, ontstond bij mij het gevoel dat het een "trucje" werd. Ik was erg benieuwd hoe ik overkom bij een groep en zaken op de juiste manier benader. Het is prettig om eens feedback te krijgen van iemand op de wijze waarop je training geeft en niet zo zeer vakinhoudelijk. Peter gaf mij erg goede feedback waar je iets mee kunt. Ik vind dit soort leermomenten er waardevol.
Info Support
Info SupportMarco Pil
Ik vond Annika erg kundig, vooral ik het feedbackgesprek overtrof ze mijn verwachtingen. Ik zou Psydos aanraden, want het is een goede hulp bij het verbeteren van de kwaliteit van je lessen, in ieder geval voor ervaren docenten.
Bpf Advies en Opleidingen
Bpf Advies en OpleidingenWim Selfhout
Met de videobeelden en het feedbackrapport zie je jezelf in de bekende spiegel. Confronterend? Ja. Maar je ziet ook je eigen tops en aandachtspunten. Ik heb handreikingen gekregen op vragen als: Hoe kom ik over op de groep? Doorzie ik alle groepsprocessen tijdens een training? Herken ik of cursisten meekomen met de training? Hoe positioneer ik mij in een groep?